Bilal S. isimli pompacı dolandırıcı mı?

Bilal S, sosyal medya üzerinden şantaj içerikli yorumlar yaparak kişilerin ve kurumların özel hayatını ihlal ettiği ve dezenformasyon yaptığı iddialarıyla gündemde.

Bilal S. isimli pompacı dolandırıcı mı?
Advert
Yayınlama: 26.06.2024 14:35:58
131
A+
A-

Bilal S, sosyal medya hesaplarından yaptığı şantaj içerikli yorumlarla kişilerin ve kurumların özel hayatını ihlal ettiği ve dezenformasyon yaptığı iddialarıyla gündeme geldi.

Manisa Alaşehir’de ikamet eden B.S.’ın, batık bir petrol istasyonu sahibi olduğu iddia ediliyor. Kendisi dolandırıcılıkla suçlanıyor.

B. S. isimli pompacı dolandırıcı mı?

Haber merkezimize ulaşan ihbarları değerlendiren Nokta Bursa ekibi, B. S.’ın bazı petrol şirketlerinden petrol alıp parasını ödemediğini, bu şirketler ve şahıslar hakkında asılsız yalanlar ve sahte belgelerle karalama yaptığını ortaya çıkardı. Daha önce bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan Sağlam’ın, sahte fiş satarak menfaat elde ettiği ve vergi borcundan kaçmak için eşi Duygu Sağlam ve kayınbiraderi Adem Mazı üzerine şirketler kurdurup işlerini bu şekilde yürüttüğü iddia ediliyor.

Vergi rekortmeni şirketlerden şantajla para koparmaya çalıştığı öne sürülen S.’ın, İzmir Aliağa’da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kurşunlama olayına da karışmış olabileceği iddialar arasında.

Advert

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından kişilere ve kurumlara yönelik şantaj içerikli yorumlarla özel hayatın gizliliği ve mahremiyet ilkesini ihlal eden B.S., Manisa Alaşehir’de ikamet eden ve batık bir petrol istasyonu sahibi olarak tanınan biri olarak biliniyor.

Dezenformasyon ve Karalama Kampanyaları

Sosyal medyada dezenformasyon ve karalama kampanyalarıyla dikkat çeken B.S, bu tür yöntemlerle kişilere ve kurumlara zarar vermeye devam ediyor. Bu durum, hem hukuki hem de etik açıdan ciddi sorunlar doğurmakta.

B.S. hakkındaki iddialar, dolandırıcılık ve şantaj suçlamalarının ciddi boyutlarda olduğunu göstermektedir. İlgili yetkililer ve mağdurlar, hukuki yollara başvurarak savcılık kanalıyla işlem başlattıkları bilgisini verdi.

B. Sağlam’ın dezenformasyonunu haber yapan bir haber sitesine karşı da savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu ve savcılığın harekete geçtiği bildirildi.

Haber Sıddık Avşar – Kaynak: Nokta Bursa

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.