AV BAYİLERİ VE AVCILAR SEZONU İPLE ÇEKİYOR

Batman’da av malzemeleri satan bayiler işlerinin açılması için av sezonunun açılmasını dört gözle beklediklerini belirtti.

AV BAYİLERİ VE AVCILAR SEZONU İPLE ÇEKİYOR
Advert
Yayınlama: 25.07.2024 16:23:12
121
A+
A-

Şuanda piyasanın av bayileri için oldukça durgun geçtiğine dikkat çeken Şanlı Av Bayii sahibi Fatih Şanlı, Batman’da avlanma sezonunun 31 Ağustos’ta bıldırcın ve üyelik avına yönelik olarak başlayacağını kaydetti.  Bu kapsamda Merkez Av Komisyonu’nun 2024-2025 dönemi için avlanma bölgelerini ve türlerini belirlediğini hatırlatan Şanlı,   bıldırcın ve üyelik Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da 31 Ağustos’ta başlayıp 1 Aralık’a kadar devam edeceğini komisyon kararını hatırlatarak aktardı.
“Av malzemeleri iki yılda 10 kat arttı”

Batmanlı avcıların da Ağustos’ta açılacak av sezonunu heyecanla beklediklerini sözlerine ekleyen deneyimli av bayii Şanlı, av malzemelerinin iki yılda 10 kat arttığına dikkat çekti. Hem av sezonunun henüz açılmaması hem de malzemelerdeki fiyat artışlarından dolayı insanların malzeme almaya yanaşmadığını kaydeden Şanlı, “ İki sene içerisinde av malzemeleri 10 kat zamlandı diyebilirim. Bunlar özetle, av fişekleri, tüfekler, seraciye gurubu ve fenerler gibi her şey baya zamlandı” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.