Avukat Altun: Kanun teklifi yasalaşmalı

HÜDA PAR’ın, Türkiye vatandaşı soykırımcı siyonistlerle ilgili Meclis’e sunduğu kanun tasarısının çok kıymetli olduğunu belirten Avukat Cihad Altun, Meclis’e gelecek tasarının zaman kaybetmeden yasalaşması gerektiğini söyledi.

Avukat Altun: Kanun teklifi yasalaşmalı
Advert
Yayınlama: 24.07.2024 16:02:02
79
A+
A-

HÜDA PAR milletvekilleri tarafından Meclis’e sunulan Türkiye vatandaşı soykırımcı siyonistlerin yargılanmasına yönelik kanun teklifine destek verdiklerini ifade eden Altun, tüm milletvekillerinin tasarıyı destekleyip bir an önce kanunlaşmasına katkı sunması gerektiğini vurguladı.

Geçtiğimiz günlerde HÜDA PAR milletvekilleri tarafından Meclis’e bir kanun teklifinin sunulduğunu anımsatan Altun, “Bu kanun teklifi ise siyonizmin Gazze’de gerçekleştirmiş olduğu katliamlara katılan ve Türkiye’de çifte vatandaş siyonistlerin yargılanabilmeleri ve gerekirse mallarına el konulmasına yönelik bir kanun teklifidir. Bunun genel kurulda görüşülebilmesi için 9 Temmuz’da bir oylama yapıldı ve bu teklif kabul edildi. Dolayısıyla bundan sonraki süreç bu yasa teklifinin yasalaşma sürecidir.” dedi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.