KOZLUK’TA 1001 KİŞİ YÜZME ÖĞRENİYOR

Kozluk Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğüne bağlı yarı olimpik yüzme havuzunda ‘GSB Yaz Kursları’ kapsamında 07-18 yaş arasında 1001 kursiyer yüzme öğreniyor.

KOZLUK’TA 1001 KİŞİ YÜZME ÖĞRENİYOR
Advert
Yayınlama: 24.07.2024 13:54:21
45
A+
A-

Haziran ayında başlayan yüzme kursları Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.

HAFTANIN 6 GÜNÜ HİZMET VERİYOR

Yarı Olimpik yüzme havuzunun haftanın 4 günü eğitimlere ve 2 gününde halka açık olduğunu belirten İlçe Müdürü Abdülbaşir Alağaş, gelen bütün talepleri karşılamaya çalıştıklarını söyledi. İlçe Müdürü Alağaş; “Bu yıl kursiyer olarak havuzumuzdan 1001 kişi faydalanacaktır. Haftanın 2 günü kız öğrencilere, 2 günü erkek öğrencilere ve Cumartesi-Pazar’da halkımızın hizmetine sunuyoruz. Eğitimlerimiz her gün ikişer saatten iki seans şeklinde yapılıyor. Tecrübeli yüzme antrenörlerimizle, cankurtaranlarımız ve personellerimizle aralıksız çalışıyoruz. Kapımız yüzme öğrenmek isteyen herkese açıktır.” diye konuştu.

“BOĞULMA VAKALARI AZALDI”

Yarı olimpik yüzme havuzunun eğitimlere ve halka açıldıktan sonra, bölgede boğulma vakalarının da azaldığını belirten Kozluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülbasir Alağaş, ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ dedi. İlçe Müdürü Alağaş sözlerini şöyle sürdürdü; “Batman’ın en büyük ilçesi olmamızdan dolayı daha önce ciddi anlamda boğulma vakaları yaşanıyordu. Havuzumuz hizmete girdikten sonra insanlarımız daha duyarlı olmaya başladı. Bizde gerekli duyurularımızı yaparak halkımıza ulaştık. Her yaz 07-18 yaş arasındaki çocuklarımız yüzme öğreniyor, yetişkinlerde hafta sonları havuzumuzda serinleme ve yüzme fırsatı buluyor. Kozluk’ta herkese yüzme öğretmeye kararlıyız.”

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.