Tedavisi yapılan kedi, sahibine teslim edildi

Batman sanat Sokağında kahvehane işleten bir vatandaşın ayağından yaralı kedisini tedavi ettiren Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sevimli yavru kediyi sağlıklı bir şekilde esnafa teslim etti.

Tedavisi yapılan kedi, sahibine teslim edildi
Advert
Yayınlama: 24.07.2024 16:03:50
84
A+
A-

Sokakta bulup sahiplenmişti..

Kedisinin tekrar sağlığına kavuşmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Roj Çay Evi işletmecisi Murat Akın, “ Boncuk ismini verdiğim kedimi sokakta çaresizce miyavlarken bulmuştum.  Aç olduğunu anlayınca da ona süt verdim, besleyip içirdim. O andan sonra da yanımdan ayrılmadı. Ayağını çocuklar incitmişti; ben de Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğünü aradım. Sağ olsunlar kedimi  dört günlük tedavi tedavi sürecinin ardından  tekrar bana teslim  ettiler.

“Kedileri çok seviyorum”

Daha öncesinde de kedi beslediğini kaydeden Akın, “ Kedileri, hayvanları çok seviyorum. Zaten daha öncesinde de kedi beslemiştim. Boncuk isimli kedim bu mekanın maskotu haline geldi artık. Dışarıda aç dolaşırken bulduğum kedi şuan yanımdan ayrılmıyor.  Onun için bir çuval mama da getirdim. Suyunu, yemeğini eksik etmiyorum. Hayvanlara sahip çıkmamız gerekiyor; onların da yaşama, barınma hakları var; ilgi-alaka ve sevgiye ihtiyaçları var” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.