Yeni sezon hazırlıkları başlıyor

12 Temmuz’da Batman’da yeni sezon hazırlıklarına start verecek olan kırmızı-beyazlılar, transfer sürecinde önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Yeni sezon hazırlıkları başlıyor
Advert
Yayınlama: 10.07.2024 12:39:09
60
A+
A-

Batman Petrolspor basın sözcüsü Cemal Kaya, yaptığı açıklamada transfer çalışmalarının planlandığı gibi ilerlediğini ve takımın 12 Temmuz’da Batman’da sezon için toplanmaya başlayacağını belirtti. Transfer sürecinin oldukça olumlu geçtiğini kaydeden Kaya, “Teknik ekibimizin belirlediği hedefler doğrultusunda, takımımıza güç katacak oyuncuları kadromuza katmaya devam ediyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZ LİGDE ÜST SIRALAR”

Takımın yeni sezon hazırlık kampı için önümüzdeki hafta toplanacağını kaydeden Kaya, “Yoğun bir antrenman programıyla sezona hazır hale geleceğiz. Oyuncularımız, teknik ekibimiz ve tüm kulüp çalışanlarımızla birlikte, büyük bir motivasyonla yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Hedefimiz, bu sezon ligde üst sıralara tırmanmak ve Batman Petrolspor’u hak ettiği yerlere taşımak” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.