“Boykot ürünleri okul kantinlerine girmemeli”

Gazze şeridinde siyonistlerin okul yaşındaki çocukları vahşice katletmeye devam ettiklerini belirten HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, çocuk katillerine destek veren firmaların ürünlerinin okul kantinlerinde satılmaması çağrısında bulundu.

“Boykot ürünleri okul kantinlerine girmemeli”
Advert
Yayınlama: 29.08.2024 12:26:50
30
A+
A-

9 Eylül’de orta öğretimlerin ders başı yapacaklarını hatırlatan ve hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Şahin, “Bizim burada özellikle HÜDAPAR olarak önümüze aldığımız, üzerinde durduğumuz, hassasiyet gösterdiğimiz ve halkımıza, eğitim kurumlarımızın yöneticilerine hatırlatmak istediğimiz husus şudur: Okullardaki kantinlerde siyonist İsrail’e destek veren firmaların ürünlerinin satılmaması konusunda hassas olmalılar” dedi.

MİLLİ EĞİTİM KURUMLARINA SESLENDİ

Yetkililere çağrıda bulunan Başkan Şahin, “Biz de diyoruz ki insan olan herkesin bu firmaların ürettikleri ürünleri almaması noktasında bizim ısrarcı bir tavrımız vardır ve kesinlikle bu ürünlerin alınmaması noktasındaki ısrarımızın sürülmesi lazım. Tabi bu tavır bütün kurumlara düşer. Özellikle de Milli Eğitim kurumlarının yöneticilerine çağrımızı yapıyoruz. Lütfen Gazze’de, Filistin’de çocuklarımızı öldüren, İsrail’e destek veren firmaların ürünlerini okullarınızın kantinlerine sokmayın. Bunu engelleyin.” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.