“Halkımız için ne gerekiyorsa yapacağız”

Batman Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, kentte düzenlenen olağan halk toplantılarının dördüncüsünde halkın sorunlarını dinledi, çözüm yolları üzerinde durdu.

“Halkımız için ne gerekiyorsa yapacağız”
Advert
Yayınlama: 29.08.2024 12:29:23
37
A+
A-

Belediye Konferans salonunda yapılan toplantıda, vatandaşlar kentsel sorunlardan sosyal ihtiyaçlara kadar birçok konuda taleplerini dile getirdi. Ulaşım, altyapı, park ve yeşil alan gibi çeşitli konularda halkın görüş ve taleplerini dinleyen Eşbaşkanlar, sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını belirtti.

TÜM TALEPLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Batman Belediyesi’nin vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için ne gerekiyorsa yapacağını dile getiren Eşbaşkanlar, halkın dile getirdiği her türlü sorun ve taleplerin belediyenin öncelikleri arasında olduğunu vurguladı ve çözüm için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Halk toplantılarının Batman Belediyesi’nin halkla kurduğu doğrudan iletişim kanallarının ve halkın yönetim sürecine daha fazla katılım sağlamanın önemli bir örneği olarak öne çıktığını söyleyen Eşbaşkanlar halkın sorunlarına kayıtsız kalmayacaklarını ve tüm taleplerin değerlendirileceğini vurguladı.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.