İSRAİL ZULMÜ DEVAM EDİYOR

İsrail zulmü devam ediyor.
Bütün dünyanın gözü önünde bir katliam adeta bir film misali yürekleri dağlıyor.

Yayınlama: 25.08.2024 12:18:08
94
A+
A-

Yeryüzünde birçok Arap devleti (!) kendi soydaşlarının yok edilişine tanıklık ediyor.

İki milyara yakın Müslüman kendi dindaşlarının acısına merhem olamıyor.

Gezegende yaşayan milyarlarca insan bu katliama dur diyemiyor.

Advert

Kendi topraklarında Hamas lideri Haniyye’ye suikaste İran misilleme yapamıyor.

Bu zulme dur diyebilecek tek bir ülke ve lideri yok.

Arada bir gönderdiği füzelerle dünyanın en fakir ülkesi Yemen’den başka.

Hizbullah ise bir ülke değil, bir örgüt ve bulunduğu ülke olan Lübnan’da kaos var, Başkan yok ama olsun, arada bir sıcak temas sağlayabilen tek örgüt.

Uzakdoğu da Müslüman dünyanın en kalabalık ülkelerinden biri olan Endonezya’dan tık yok.

Yanında Malezya var, onda da tık yok.

Tek tük gelen seslerde Müslüman olmayan coğrafyalardan ya Güney Amerika’dan ya da Afrika’dan.

Bir hadis idi sanırsam; “küfür devam eder ama zulüm devam etmez” diye. Terör devleti İsrail yaptığı bu zulümden ötürü bekasını yitirecek.

Gelelim bize.

Katliamın başladığı günden beri bilerek hiçbir Yahudi malını almadım ama halen bu ülkeye açıkça desteğini sunan firmaların mallarını alan çok insan gördüm. Parayı kazanmakta, harcamakta kişisel bir şey ama kardeşini bombalayan insanların mallarını almak da neyin nesi? Bu zulme, bu insanlık dışı uygulamaya destek olmak bir ayıptır ve bu ayıp da sana yeter

Ayrıca, her lafında dine, kutsala saldıran domuzcuk, Filistin konulu paylaşımlara niçin bir kulp buluyorsun? Yok sen sisteme hizmet ediyorsun, yok politikacıların yanlış uygulamalarını dile getirmeyip görmezden gelinmesine sebep oluyorsun diyorsun. Yok şu kadar Arap devleti var ve yeni bir tanesi için ben niye üzüleyim.

Ben Filistinli Müslüman kardeşlerimin zulme uğramasını kabul etmeyeceğim ve her platformda dile getireceğim. Senin amacın üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Hiçbir parti ve liderin reklamını da yapmıyorum ve yapmayacağımda. Filistin katliamının bedelini sende çekeceksin, bende ve o siyasilerde

Eğer bu zulmü Filistin yapsa idi ona da saydıracaktım. Çünkü mazlumun dini sorulmaz ama hem benim Müslüman kardeşim olacak, hem zulüm altında etnik temizlikten geçecek ve hem de ben tarafsız kalacağım öyle mi? Yok öyle bir dünya.

Son olarak, ABD de eli kanlı terörist Netanyahu ayakta alkışlandı ve bir yetkili Filistin konulu soruya kahkaha atarak cevap verdi ya, bu da mı bizi kendimize getirmedi? Ne insan hakları, ne demokrasi, ne de özgür dünya diye bir şey var artık. Güçlü kim ise kuralları da o belirliyor ve haklı da yine kendisi oluyor.

Maalesef…

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.