‘Dedemin Gözyaşları’ filmi galasına yoğun ilgi

2024’ün en çok beklenen dram filmlerinden biri olan ‘Dedemin Gözyaşları’ filmi, muhteşem bir gala ile izleyicilerle buluştu.

‘Dedemin Gözyaşları’ filmi galasına yoğun ilgi
Advert
Yayınlama: 19.09.2024 11:36:49
47
A+
A-

Renkli simaların katıldığı gecede Türk dizilerinin ve sinemanın sevilen oyuncularının yanı sıra bir sanat, sosyete ve iş insanları da boy gösterdi. Filmin güçlü oyuncu kadrosu, galadaki yoğun ilgiyle birlikte projeye duyulan merakı artırdı.

Yapımcılığını İhsan Taş ile Oktay Öndeş’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Halil Ergün’ün yanı sıra, Erkan Petekkaya, Ali Kürşat uzun, Cem Kılıç, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin ve Aliye Uzunatağan, gibi tanınmış oyuncular yer aldığı film 20 Eylül’de beyaz perdede izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Filmin senarist ve yönetmenliğini de üstlenen İhsan Taş filmle ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Bu film, bir ailenin ve kuşaklar arası bağın gücünü vurgulayan bir yapım oldu. Biz filmi çekerken, her sahnesinde bile duygulandık. Tüm ekip olarak biz üstümüze düşenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrası izleyicilerin takdiri. Umarım onlar da, filmimizi beğenirler ve keyifle izlerler” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.