“Halk ekonomik zorluklarla boğuşuyor”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, il teşkilatıyla birlikte esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

“Halk ekonomik zorluklarla boğuşuyor”
Advert
Yayınlama: 18.09.2024 13:12:49
45
A+
A-

Esnafın içinde bulunduğu ekonomik duruma dikkat çeken Başkan Yılmaz, partilerinin insan merkezli siyaset anlayışıyla hareket ettiğini vurguladı. Sokaktan uzak kalanların kaybetmeye mahkum olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Verilen vaatler tutulmadı, enflasyonla yeterince mücadele edilmedi. Halkımız ekonomik zorluklarla boğuşurken, bazıları bu gerçekleri görmezden geliyor. Orta ölçekli programlar çözüm üretmiyor, sadece belli kesimlere fayda sağlıyor” dedi.

“MUTLU BİR ESNAFA DENK GELEMEDİK”

Esnafın yüzünü güldürecek bir çözüm bulunmadığı sürece sorunların devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Esnafımızı gezerek hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulunduk. Bizleri muhabbetle karşılayan ve işyerlerinde misafir eden esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Onların sorunları bizim sorunumuz, onların istekleri bizim isteğimiz. Maalesef mutlu olan bir esnafa denk gelemedik. Hepsi dert yaktı. Artan maliyetler herkesi bezdirmiş durumda. Yüksek Kira artışları ayrı bir sorun. Hükümetin acil destekleyici çözümler üretmesi gerekir. Bir şehri esnaf ayakta tutar. Batmanımızın ekonomisi de esnafımızın omuzlarında yükselir. Bu nedenle onların sorunlarını çözmek hepimizin görevidir”

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.