Halkın sorunlarını dinliyorlar

Batman Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, her hafta Çarşamba günü düzenlenen olağan halk toplantılarının beşincisinde halkın sorunlarını dinledi.

Halkın sorunlarını dinliyorlar
Advert
Yayınlama: 05.09.2024 12:45:16
57
A+
A-

Belediye Konferans salonunda yapılan toplantıda, vatandaşlar kentsel sorunlardan sosyal ihtiyaçlara kadar birçok konuda taleplerini dile getirdi. Ulaşım, altyapı, park ve yeşil alan gibi çeşitli konularda halkın görüş ve taleplerini dinleyen Eşbaşkanlar, sorunların çözümü için birim müdürlerinin çalışma yapmalarını istedi.

Vatandaşların, sorunlarını bire bir belediyedeki muhataplarına iletmesi amacıyla halk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Eşbaşkanlar, halkın talep ettiği hizmetleri yapmak için imkanlar dahilinde bütün kaynakları kullanacaklarını ifade etti. İmar ve kat sayısı değişikliği talebinde bulunan vatandaşları dinleyen Eşbaşkanlar, Kahramanmaraş depreminde yaşanan felaketten ders aldıklarını ve herhangi bir canlıya mezar olacak hiçbir yapıya izin vermeyeceklerini belirterek her zaman yaşamı savunacaklarını belirtti.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.