‘Hayat Namazla Güzeldir’ etkinliğine büyük ilgi

Kur’an Nesli Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 15 günlük ‘Hayat Namazla Güzeldir’ programının finaline, çocuklar katılarak manevi bir ortam oluşturdu.

‘Hayat Namazla Güzeldir’ etkinliğine büyük ilgi
Advert
Yayınlama: 16.09.2024 12:52:29
31
A+
A-

Kur’an Nesli Platformu tarafından ‘Hayat Namazla Güzeldir’ sloganıyla iki haftada verilen namaz eğitimini başarıyla tamamlayan 7-10 yaş arasındaki çocuklar için, Batman’da bir program düzenlendi. Kentte 100’ün üzerinde noktada 15 günlük eğitimlerini başarıyla tamamlayan ve ilk kez namazla tanışan küçük kız ve erkek çocuklar, aileleri ve hocalarıyla birlikte programın düzenlendiği alana yürüdü. Yürüyüş esnasında ‘Ezan çağrıların en güzelidir’, ‘Kıl beni ey namaz’, ‘Gazze’in çocuklarına selam oldun’, ‘Bu nesil Kudüs’ü kurtaracak’ pankartları taşıyan çocuklar sık sık ‘Namaz Dinin Direğidir’, ‘Namaz cennetin anahtarıdır’ sloganları atıldı.

Esentepe Necat Nasıroğlu Külliye Camii’nde düzenlenen programın final etkinliğine; HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, STK temsilcileri, namaz öğrenen çocuklar ve aileleri katıldı. Milletvekili Ramanlı, programda namaz eğitimini başarıyla tamamlayan çocuklara hediyelerini takdim ederek namazın önemine dair çocuklara tavsiyelerde bulundu. Çocuklar ilahi, şiir okuyup namazın önemini anlatan bir tiyatro düzenledikten sonra namaz eğitimini tamamlayan çocuklar, cemaatle 2 rekât şükür namazı kılıp, belgeleri verildi.

Program, yapılan dua ile son buldu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.