Okul sezonuna 1001 çeşitle girdiler

İki haftadan beri okul sezonuna merhaba diyen Arı Toys mağazası, çantalardan kırtasiyeye, iç giyimden oyuncak ve hırdavat çeşitlerine kadar toplam 1001 çeşit ürünle hizmet veriyor.

Okul sezonuna 1001 çeşitle girdiler
Advert
Yayınlama: 05.09.2024 12:49:18
29
A+
A-

Batman’da Dörtyol kavşağı Çömçe lokantası yanındaki Arı Toys iç giyim mağazasının genç işletmecisi Cahit Arı, “Sezonluk ürünlerimizle de ön plana çıkmaktayız. Kırtasiye sezonunu iki haftadır açmış bulunmaktayız. Bugün itibariyle ana sınıfı öğrencilerine yönelik ihtiyaçlar karşılanmaya başlandı. Anasınıfı malzemeleri genel olarak boya kalemleri, dosyalar ve beslenme çantaları gibi ürünleri kapsıyor” dedi.

“KIRTASİYE MALZEMELERİNDE CÜZZİ BİR ARTIŞ VAR”

Her şeyin fiyatında doğal olarak artış olduğunu ama kırtasiye malzemelerinde geçen seneye oranla fazla bir artış olmadığına dikkat çeken 34 yaşındaki ışletmeci Arı, “Kırtasiye malzemelerinde cüzzi bir artış var. Mağazamızda kaliteli ve çeşit çeşit kumaşlardan üretilmiş çantalarımız var. Dolayısıyla makineye rahatlıkla atıp yıkayabilirsiniz, çünkü deforme olmuyorlar. Tabii normal kalitede olan çantalarımız da var. Bunlar makineye atılmadan sadece bir bez yardımıyla silinmesi tavsiyesinde bulunuyoruz. Çantalarımız 200 ila 800 TL arasında değişiyor. Kırtasiye olarak boya kalemlerimizin fiyatı 20-25 liradan başlıyor. Kalitesine göre 50-60 liradan başlayıp 100 liraya kadar çıkanlar da var. Hem boyut hem de adet sayılarına göre fiyatları değişiyor. Defterlerimiz de 10 liradan başlayıp 60 liraya kadar çıkıyor” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.