7. Kitap fuarı açılıyor

Kitapseverlerin merakla beklediği Batman 7. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali 25 Ekim-3 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

7. Kitap fuarı açılıyor
Advert
Yayınlama: 24.10.2024 15:47:28
93
A+
A-

‘En iyisi okumak’ mottosuyla gerçekleşen fuar bu yıl da edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda ünlü ismi ağırlıyor. Fuarın ana temalarından biri de Gazze’de yaşanan insanlık dramı olacak. Kitapseverler, Batman Valiliğinin düzenlediği organizasyonda on binlerce farklı esere ulaşmanın yanında, edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda ünlü isimle bir araya gelme fırsatı da yakalayacak. Çok sayıda saygın yayınevinin katıldığı 10 günlük fuar süresince edebiyat, kültür, sanat, iletişim, bilim ve düşünce dünyasından birçok önemli isim Batman’a gelecek. Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Serdar Tuncer, Sıtkı Aslanhan, Doç. Dr. Cihat Yaycı, Hayati İnanç, Tarık Tufan konuk yazarlar arasında.

“BATMAN HALKI SAHİPLENDİ”

Kitap fuarına katılan ziyaretçi sayısının her yıl artarak katlandığını belirten Vali Ekrem Canalp, “Bu yıl 7’ncisini düzenlediğimiz Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali, şehrimizde gerçekleşen ve geleneksel hale gelen en önemli organizasyonlar arasında. Bizi en fazla mutlu eden gencinden yaşlısına tüm Batman halkının bu tip organizasyonları sahiplenmesi. Bu yıl da yine her yaştan insanımıza hitap edecek etkinliklerle Batmanlı hemşerilerimize dolu dolu bir 10 gün daha yaşatacağız. Fuar süresince işlenecek ana temalardan biri de Gazze olacak” dedi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.