Batmanlı Sümeyye attığı golle tarihe geçti!

Kocaeli Kadın Futbol Kulübü’nün 2010 doğumlu sporcusu Batmanlı Sümeyye Aslan, Antalyaspor ağlarını havalandırdı ve henüz 14 yaşında attığı golle Kadınlar 1. Lig Futbol tarihine “Gol atan en genç futbolcu” olarak geçti.

Batmanlı Sümeyye attığı golle tarihe geçti!
Advert
Yayınlama: 23.10.2024 12:43:03
Düzenleme: 23.10.2024 17:10
228
A+
A-

Batman Spor lisesi öğrencilerinden Sümeyye Aslan, sezon başında Kocaeli Bayan Futbol Kulübüne transfer olmuştu. Kısa bir sürede Kocaeli Kadın Futbol Kulübündeki başarılarıyla adından söz ettiren Sümeyye Aslan farklı bir gurur yaşıyor. Takımın 2010 doğumlu sporcusu Sümeyye Aslan, sezonun ilk maçında karşılaştıkları Antalyaspor ağlarını havalandırdı ve Kadınlar 1. Lig Futbol tarihine gol atan en genç futbolcu ünvanını aldı.

U-15 MİLLİ TAKIMINDA SANTRFORU

Oyuna sonradan dahil olan ve dripling yaptıktan sonra ceza sahası dışından çektiği müthiş şut ile golünü atan Sümeyye aynı zamanda U-15 Kız Milli Futbol takımının da santrforu. Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’nde eğitim hayatına devam eden, 1. Lig’de attığı golle kadın futbol tarihine geçen Sümeyye Aslan’ın ülkenin ses getirecek kadın futbolcularından olacağına kesin gözü ile bakılıyor.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.