Bayındır’a 700 metre yeni atık su hattı

Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü, Bayındır Mahallesi’nde 700 metrelik yeni atık su ana hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Bayındır’a 700 metre yeni atık su hattı
Advert
Yayınlama: 18.10.2024 16:30:03
23
A+
A-

BASKİ Müdürlüğü, yeni atık su hattı projesi ile birlikte mahallenin altyapı sorunlarının önemli ölçüde giderileceğini söyledi.
Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ), Bayındır Mahallesi’nde sürdürülen altyapı iyileştirme çalışmaları kapsamında 700 metrelik yeni bir atık su hattı döşüyor. Yeni atık su hattı projesiyle mahallenin uzun süredir yaşadığı altyapı sorunlarının giderileceğini belirten Baski Müdürlüğü, çalışmayı 4800. sokakta başlattıklarını belirterek, “Bayındırlık mahallesinde çalışmalarını başlattığımız alt yapı projesi 700 metre uzunluğunda atık su ana hattını içeriyor. Bu yeni hat, bölgenin kanalizasyon sistemini güçlendirmeyi ve mevcut altyapı ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Baski olarak bu çalışmayı kısa sürede tamamlayacağız” dedi.
Altyapı sorunları aşamalı olarak çözülecek
BASKİ Müdürlüğü, bölgedeki mevcut altyapı sisteminin yetersiz olduğunu ve yeni hat sayesinde bu sorunların önemli ölçüde çözüleceğini kaydetti. Kent genelinde yaşanan alt yapı sorunlarını aşamalı olarak çözeceklerini belirten Baski Müdürlüğü, program dahilinde Bayındırlık Mahallesinde başlattıkları yeni atık su hattı çalışmasının tamamlanmasıyla mahallenin güvenli bir alt yapıya kavuşacağını belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.