Petrol’de zirve hesabı!

2. Lige iddialı bir şekilde giriş yapan Batman Petrolspor, evinde kaybetmiyor. 7 Haftalık periyotta iki mağlubiyet alarak 15 puan toplayan ve liderin bir puan gerisinde olan kırmızı-beyazlılar, zirve hesapları yapmaya başladı.

Petrol’de zirve hesabı!
Advert
Yayınlama: 17.10.2024 11:14:48
Düzenleme: 17.10.2024 11:50
77
A+
A-

3 PUANA ODAKLANDILAR…

Ligde şampiyonluk hedefi olan Batman Petrolspor, grubun güçlü ekiplerinden 1461 Trabzon FK’yi evinde ağırlıyor. Geçen hafta lider Kastamonuspor’u aldığı mağlubiyetle aradaki puan farkını bire düşüren kırmızı-beyazlılar, Trabzon ekibini eli boş göndermek istiyor. Evinde oynadığı 3 karşılaşmada 3 galibiyet alan Batman Petrolspor, kalesinde gol görmedi. Zirveye iyice yaklaşan kırmızı-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı 1461 Trabzon FK karşısında hata yapmak istemiyor. Teknik Direktör Şenol Fidan yönetiminde maçın hazırlıklarına devam eden Petrolspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. 1461 Trabzon FK maçının önemine dikkat çeken Teknik Direktör Fidan, “Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Her karşılaşma bizim için final niteliğinde. Bu sezon oynayacağımız son gece maçımızda tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

SON GECE MAÇI…

Bu sezon son gece maçına çıkacaklarını belirten Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, Batmanlı sporseverleri maça davet etti. Pazar günü saat 19.00’da Batman Yeni Şehir stadyumunda konuk edecekleri 1461 Trabzon FK karşılaşmasında tribünlerin hınca hınç doldurulması gerektiğini kaydeden Kaya, “Taraftarlarımız her zaman yanımızda oldular. Bu önemli karşılaşmada da bizi yalnız bırakmayacaklarını inancımız tam. Zirve yolunda hata yapmak istemiyoruz. Bu karşılaşmada da galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.