“Seçimde umduğumuzu bulamadık”

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “31 Mart 2024 seçimleri bizim daha iyi bir sonuç almayı umduğumuz ama umduğumuz sonucu alamadığımız bir seçim sonucu oldu” dedi.

“Seçimde umduğumuzu bulamadık”
Advert
Yayınlama: 16.10.2024 15:16:43
Düzenleme: 16.10.2024 17:03
165
A+
A-

 “SANDIĞIN GERÇEĞİNİ İYİ OKUDUK”

AK Parti Batman İl Başkanlığında gazetecilerle biraraya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Yılmaz, yerel seçim sonucunu önemsediklerini kaydetti. Başkan Yılmaz, “31 Mart 2024 seçimleri bizim daha iyi bir sonuç almayı umduğumuz ama umduğumuz sonucu alamadığımız bir seçim sonucu oldu.  Biz bunu mutlaka önemsiyoruz ama seçim sonucunu okuyup, sandıktan çıkan realiteyi, gerçeği, sandık yoluyla insanımızın bize anlatmak istediği bir şeyin olduğunu ve bunu iyi okumayı gerektiğini, ancak siyaset tecrübesi olan ve siyasal-sosyolojik öngörüsü güçlü olan siyasi parti yönetimleri ve mensupları sandığı okur, sandığı değerlendirir. Sandığın söylemek istediğinin gerçeğini iyi okuduk” dedi.

“GECE-GÜNDÜZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ”

Meclisin tatil olduğu iki aylık süreçte hep sahada olduklarını kaydeden Yılmaz, “Partimizin üst kurul yönetimlerinde bulunan genel başkan yardımcılarımız, MKYK üyelerimiz, milletvekillerimiz, hepsi gecesini gündüzüne katarak illerimizde koşuyorlar, çalışıyorlar. Meclisimizin tatilde olduğu iki ayı aşkın süre içerisinde bütün milletvekillerimiz sahada oldular. Şu anda da ‘Türkiye Buluşmaları’ adı altında programlar illerimizde tekrarlanıyor” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.