“Biz HAMAS’ın tarafındayız”

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, “Buradan ilan ediyoruz, biz Filistin’in tarafındayız, biz HAMAS’ın tarafındayız, biz mazlumun tarafındayız, zalime muhabbet göstermiyoruz, zalime sevgi beslemiyoruz” dedi.

“Biz HAMAS’ın tarafındayız”
Advert
Yayınlama: 23.10.2023 13:24:40
62
A+
A-

Peygamber Sevdalıları Vakfı Adana Temsilciliği’nin Filistin direnişine destek amacıyla Adana’da düzenlediği mitinge katılıp bir konuşma yaptı. Günlerdir, gece-gündüz Müslüman kıyımına şahit olduklarını belirten milletvekili Ramanlı, “Günlerdir ufacık bebeklerin parçalanmış cesetlerini ekranlarımızdan görüyoruz. Yüreğimiz sızlıyor, yüreğimiz kanıyor ama maalesef bütün dünya bu kıyıma, bu katliama, bu soykırıma müdahale etmiyor. Bütün dünyanın gözleri önünde Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor. Bugün değil elbette, tam 75 yıldır bu katliam devam ediyor. Gün be gün artıyor, metrekare metrekare işgal büyüyor.” dedi.

“EHLİ VİCDANLA AYNI SAFTAYIZ”

Advert

Ramanlı, sözlerini şöyle tamamladı: “Emin olun değerli kardeşlerim Aksa Tufan’ı gösterdi ki o MOSSAD dedikleri her şeyi duyan -haşa- her şeyi gören o çete, o istihbarat yuvası burnunun dibini göremiyormuş. Aksa Tufanı bunu ispat etti. O her türlü silaha sahip, her türlü teknoloji ile donanmış siyonist barbar çete, haşa her şeye gücü yeter zannediliyordu. Aksa Tufanı onları çil yavrusu gibi bir sabah dağıtıverdi. Bizler biliyoruz eğer yeryüzünde ehl-i vicdan olanlar bir olursa, Müslümanlar vahdetini gerçekleştirebilirse bu siyonistler bu barbarlıklarını devam ettiremezler. O halde hep birlikte bu zulüm bitene kadar bize de rahat yok. Bakın Avrupa sürekli bize neyi satıyordu, insan hakları, özgürlük, demokrasi… Hepsi palavra. Demokrasi sadece onlar gibi düşünenler içindir, insan hakları sadece onların çerçevesinde olanlar içindir ve özgürlük sadece ve sadece kendileri gibi düşünenler içindir. Ukrayna savaşı sebebiyle Rusya Devlet Başkanına yakalama kararı çıkaranlar, vahşetin büyüğünü sergileyen siyonist katillere hiçbir yaptırım yaptılar mı? Tam aksine, Filistin davasını sahiplenenleri tutukluyorlar. siyonist çetenin barbarlığını kabul etmemesi sebebiyle itiraz edenlerin konserlerini yasaklıyorlar, yazılarına sansür uyguluyorlar, gazetecilerini kapının önüne koyuyorlar. O halde değerli kardeşlerim bizler safımızı belli etmek için buradayız. Dünyadaki bütün ehli hak, ehli izan, ehli vicdanla aynı saftayız. Ama şunu unutmayalım Aliyaİzzetbegoviç’in dediği gibi tarihi Allah yazar Allah. Biz sadece nerede duracağımızı seçiyoruz ve buradan ilan ediyoruz: Biz Filistin’in tarafındayız, biz HAMAS’ın tarafındayız, biz mazlumun tarafındayız, zalime muhabbet göstermiyoruz, zalime sevgi beslemiyoruz. Allah hepinizden razı olsun ecrinizi kat be kat artırsın. Son olarak günlerdir duyuyorsunuz, Filistinli, Gazzeli kardeşlerim ölümden korkmuyorlar. Ve dillerinde tek bir dua var. Gelin o duayı hep beraber tekrar edelim ve Filistinli kardeşlerimize olan dayanışmamızı da bu vesileyle yeniden haykıralım: Hasbunallah ve Ni’mel Vekil, Ni’mel Mevla ve Ni’men Nasir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.