Kitapları yoğun ilgi gördü

Batman’ da 6’ncısi düzenlenen kitap fuarına katılım sağlayan Batmanlı şair-yazar Şükran Demirhan’a Batman halkı ve sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Yazarın özellikle yeni eseri olan ‘Kırmız Gelincikler’ kitabına ilgi büyük oldu. Demirhan’ın her alanda yazan bir değer olması, okur ve sevenlerinin geniş bir yelpazeye yayılmasını sağlıyor.

Kitapları yoğun ilgi gördü
Advert
Yayınlama: 30.10.2023 14:46:30
214
A+
A-

“KİTAP KOKUSU İLE İÇ İÇE OLMAK HARİKA”

Batmanlı sevilen yazar Demirhan, “Kaleme aldığım kitaplar hemen hemen her insana hitap eden tarzda eserler. Kitapla dolu bir dünyada olmak gibi, bu tür etkinliklerin devamlı olmasını diliyorum. Fuar alanı tam anlamıyla harika bir ortam. Bir kitapsever olarak, kitapların bulunduğu bir ortamda kitap kokusu ile iç içe olmak harika bir duygu. Halktan, sevenlerimden  gördüğüm ilgi çok iyi. Yeni insanlar, yeni hayatlar tanımak güzel. Okurlarımla bir araya gelmek beni en çok mutlu eden şey. Özellikle çocuklar ile çocuk kitabım hakkında olan konuşmaları çok seviyorum. Çocuklar bizim en masum yanımız. Hiç tanımadığım bir çocuğun hayatına, kitabımdaki bir sözle değinmek bana gurur veriyor” dedi.

“ÇOCUKLARINIZI KİTAPLARLA BULUŞTURUN”

Ebeveynlere de seslenmeyi ihmal etmeyen Demirhan, “Sizden ricam çocuklarınızı kitaplarla buluşturup onları sanat-edebiyat anlamında gelişimlerine ön ayak olunuz. Bunun için de  okumaları şart. Batmanımızın geleceğine katkıda bulunun. Çünkü, ancak okuyarak ve kendini geliştirerek,  sağlam bir gelecek elde edilir. Batman halkına ve sevenlerime, beni destekleyenlere ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.