Hortum suyuyla gelen serinlik

Batman’da hava sıcaklığının 45 dereceyi görmesiyle birlikte artan ısı ve nemli ortamı dağıtmaya çalışan vatandaşlar, ellerine geçirdiği hortumlarla ortalığı ıslatarak serin ortam oluşturuyorlar.

Hortum suyuyla gelen serinlik
Advert
Yayınlama: 27.06.2024 11:51:10
38
A+
A-

Çiçekçilik ve organizasyon işlerinde önemli bir yere sahip olan bir firma çalışanı, sıcak havanın etkisini kırmak ve bitkilerin maruz kalacağı olumsuz etkileri minimalize etmek için hortum suyuyla dükkan merdivenlerini, ön alanı ve hatta cadde kısmına su dökerek serinlik oluşturdu.

“HAYVANLARIMIZ DA SERİNLİYOR”

Sulama suretiyle çevreye yayılan tozu- dumanı da bertaraf ettiklerini kaydeden çiçekçi çalışanı, “Sıcak havayı en iyi bertaraf edecek şey tabii ki sudur. Gün içerisinde bir kaç defa hortumu elime alıp dükkan önünü ıslatıyorum. Ayrıca bitkileri, yeşillik bulunan alanları sulayarak serin ve ferah bir ortam oluşturmaya özen gösteriyorum. Beslediğimiz kedi, köpek gibi bazı evcil hayranlarımız var; onlar da serinlemiş oluyorlar. Örneğin 45 derece hava, sulamadan sonra sanki 4-5 derece düşüyor hissini veriyor. Yani kısacası su hayattır” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.