Halı alana çeyrek altın hediye

Saray Halı Petra Home mağazası, yaptığı kampanya ile dikkat çekiyor. Halı mağazasında 35 bin TL’lik halı alanlara ekstra yüzde 5 indirim ve çeyrek altın veriliyor.

Halı alana çeyrek altın hediye
Advert
Yayınlama: 07.07.2024 11:46:48
244
A+
A-

Saray Halı Petra Home, özel tasarım, akrilik, ipek ve bambu halı çeşitleriyle Batman’da vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Gültepe Mahallesi Eflatun caddesi Alpa Mar karşısında yeni model, desen ve tasarımlardan oluşan marka halıları vatandaşlarla buluşturan Saray Halı Petra Home, fark yaratan konseptiyle ön plana çıkıyor. Saray Halı Batman bayii yetkilisi Turan Lale, “Saray Halı olarak yaklaşık 7-8 yıldır sektörden ayrı kalmıştık. Halı üretimi durdurulmuştu. Ama şuan bir yıldır Saray Halı, Gaziantep’te üretime başlamış bulunuyor. Yeni model, desen ve tasarımlarla halı piyasasına yön vermeye başladı” dedi.

“ALTIN DIŞINDA EKSTRA İNDİRİM”

Özel tasarım halı, akrilik, ipek ve bambu halılarla halkın hizmetinde olduklarını belirten Lale, “Saray Halı bünyesinde Saray, Majolika, Tiffany ve Armoni Gold olarak 4 adet markamızın ürünlerini vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Ayrıca tüm 35 bin TL’lik alışverişlerde liste fiyatı üzerinden, ekstra yüzde 5 indirim ve çeyrek altın veriyoruz. 0532 646 27 03 nolu telefon numaramız vasıtasıyla vatandaşlar rahatlıkla bizimle iletişime geçebilirler. Tüm halkımızı Gültepe’deki mağazamıza davet ediyoruz” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.