Wattpad kitapları revaçta

Wattpad’in online platformda zamanla profesyonelleşen ve olumlu okur tepkileri alan e-kitapları artık elle tutulur, basılı bir hale geliyor.

Wattpad kitapları revaçta
Advert
Yayınlama: 09.07.2024 12:44:28
58
A+
A-

Basımdan sonra raflarda ve tüm platformlarda yerini alan yüzlerce wattpad kitapları okurların en çok tercih ettiği kitaplar olarak dikkat çekiyor. Batman’da Endüstri Meslek Lisesi önünde roman, hikâye, kişisel gelişim, klasik eserler gibi onlarca kitap satışını yapan Ahmet Timur, “Bu süreçte wattpad kitaplarına yoğun ilgi var. İnternet ortamında çeşitli yazılar yazarak bu platformda paylaşanlar daha sonra bu yazılarını kitaplaştırıyorlar. Yeni nesil yazarların çıkardığı yazarların kitapları çok satılıyor. Güncel kitaplar özellikle gençler başta olmak üzere herkesim insanlar tarafından ilgiyle okunup takip ediliyor. Bilim kurgudan romantizme, fantastik hikayelerden yemek kitaplarına, roman ve şiir kitaplarına kadar yüzlerce wattpad kitapları okuyucuların beğenisine sunuluyor. Tabii sadece wattpad kitapları değil, en çok satan kitapların yanı sıra klasik eserler, macera, polisiye ve psikolojik eserler gibi birçok kitabın da okurlarla buluşturuyoruz” dedi.

“GENÇLER DAHA ÇOK KİTAP OKUYOR”

Batman’da yaklaşık 3 yıldır kitap satışı yaptığını kaydeden 29 yaşındaki kitapçı Timur, “Roman olsun, şiir kitabı olsun veya felsefik kitaplar olsun, her kategoride kitaplarımız mevcuttur. Ayrıca öykü kitaplarında da  yoğun satışımız var. Batmanlılar öykü kitapları başta olmak üzere roman, şiir ve klasiklere de baya ilgi gösteriyor” dedi. 18 ila 25 yaş arasındaki kitlenin daha fazla kitap alıp okuduğunu kaydeden Timur, kitapseverlerin kendisine @ahmettimur7221 ve @mezopotamya72210 isimli instagram sayfaları vasıtasıyla iletişime geçebileceklerini de sözlerine ekledi.

WATTPAD NEDİR?

Wattpad, günümüz gençliğinin internet üzerinden kitap okuma ve yazma amacıyla popüler olarak kullandığı bir platform. Wattpad, 2006 yılında Allen Lau ile Ivan Yuen ortaklığıyla kurulmuş olan Kanada Toronto menşeili kitap okuma ve yazma sitesi uygulamasıdır.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.