Sokak müzisyenine esnaf desteği

Batman’da son zamanlarda gittikçe sayıları artan sokak müzisyenleri hem müzik ziyafeti veriyorlar hem de harçlıklarını çıkarıyorlar.

Sokak müzisyenine esnaf desteği
Advert
Yayınlama: 09.07.2024 12:50:34
119
A+
A-

Yanık ve içli sesini çaldığı gitar sesiyle birleştiren Şırnaklı bir sokak müzisyenine esnaflardan bolca bahşiş yağdı. Müzisyene maddi ve manevi destek sunan çevre esnafları, genç müzisyen Barış Dayan için para topladılar. Sesinin güzelliğinin yani sıra iyi bir gitarist olduğunu da aldığı alkışlarla ispatlayan müzisyen, kendisine destek sunan vatandaşlara, esnaflara, tüm müzikseverlere teşekkür etti.  Ağırlıklı olarak Cizre yöresinden Kürtçe parçalar seslendiren müzisyene maddi ve manevi katkı sunanlardan biri de usta kuaför Fikret Demirtaş oldu.

“EN İYİ MÜZİSYENLER SOKAKLARDAN ÇIKIYOR”

Batman Turgut Özal Bulvarı üzeri Seyrek Plaza’da Uğur Erkek Kuaför Salonu işletmecisi emektar kuaför Fikret Demirtaş, “30 yıl İstanbul’da, 8 yıldır da Batman’da olmak üzere 38 yıllık kuaförüm. Barış kardeşimiz aslen Şırnaklı ama Batman’a Cizre’den gelmiş. Sokak müzisyeni olarak iki gündür bize ve yoldan gelip geçenlere gitar eşliğinde çok güzel parçalar dinletiyor. Bizler esnaflar ve çevredekilerden kendisi için para toplayarak destek sunduk. Yemeğini, çayını vs. ne gerekiyorsa iki gündür karşılıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, en iyi müzisyenler sokaklardan çıkıp güzel yerlere geliyorlar. Barış Dayan’a ve onun şahsında tüm sanatçılara destek amacıyla biz de bir nebze de olsa katkı sunmak istedik. Zaten Cizre yöresinin sanatçıları, dengbejleri meşhurdur. Kendisine teşekkür eder, yolu açık olsun diyoruz” şeklinde görüş belirtti.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.