Öğrencilere tercih desteği

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü üniversite tercihinde bulunmak isteyen öğrencilere sınav sonuçlarına göre en iyi ve uygun tercihi belirlemelerine yardımcı olmak için etkinlik düzenliyor.

Öğrencilere tercih desteği
Advert
Yayınlama: 22.07.2024 11:28:27
50
A+
A-

‘Gençler Doğru Tercih İle Gülümsüyor’ sloganı ile etkinlik kararı alan Belediye Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü uzman rehberler eşliğinde 23 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Ahmet Güneştekin Konferans salonunda başvuruda bulunacak öğrencilere rehberlik hizmeti verecek.

Belediyenin her alanda halkın her kesimine yardım ve destek sağlamak için olanakları kullanmaya devam edeceğini belirten Belediye Eş başkanı Gülistan Sönük, “Gerek sınavlara hazırlık konusunda olsun gerek tercihlerin yapılması konusunda olsun elimizdeki imkânları öğrencilerimiz için kullanmakta kararlıyız. Sınav zamanlarında belediyenin imkânlarını öğrencilerimiz için kullandık kullanmaya devam edeceğiz. Rehberlik konularında da bu çalışmalarımız sürdürmeye devam edeceğiz. Bütün öğrencilerimize gönüllerine göre bir üniversiteye yerleşmelerini diliyorum” dedi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.