Aynı çatı altında hem kafe hem kütüphane

Batman Belediyesi, Şafak mahallesinde bulunan Millet bahçesinde şehrin kültürel ve sosyal yaşamına yeni bir soluk getirecek olan ‘Kitap Kafe’yi hizmete açtı.

Aynı çatı altında hem kafe hem kütüphane
Advert
Yayınlama: 18.09.2024 15:15:21
332
A+
A-

MİLLET BAHÇESİNDE KİTAP CAFE

Millet bahçesinde yer alan Jiyan Kitap Kafe’nin açılışına Batman Belediye Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, DEM Parti Batman il Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Mustafa Mesut Tekik, DBP il yönetimi, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Göreve geldikleri günden beri vatandaşlar, kadınlar ve çocuklar için ve Kürt kültürü ve dili için baya bir çalışma yaptıklarını belirten Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük, “Açılışını yaptığımız cafe örnek teşkil edilecek bir mekan. Burası bir cafe ve yanı sıra bir kütüphane hüviyetinde olacak. Kitaplara ulaşamayan gençlerimiz kadınlarımıza kitap okumaları ve temini konusunda yardımcı olacak” dedi.

“ÇOK İYİ HİZMETLERDE BULUNUYORLAR”

Jiyan Kitap Kafe’nin açılış programında konuşan DEM Parti Batman İl Eşbaşkanı Songül Korkmaz, belediye yönetiminin çok iyi hizmetlerde bulunduğunu ifade etti. Eşbaşkan Korkmaz, “İnanıyorum ki bundan sonra da belediye yönetimi halkımızın ve kadınlarımızın fayda görmesi için hizmetlerini daha da fazlalaştırarak daha iyisini yapacaklar. Gelecekte de bu çalışma ve hizmet halk için yapılmaya devam edilecek” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.