OKKA CAFE’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Kahvaltı ürünlerinde iddialı olan Okka Cafe, Gültepe Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı Şimşek apartmanı altında görkemli bir açılışla hizmete girdi.

OKKA CAFE’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Advert
Yayınlama: 20.09.2024 11:39:46
114
A+
A-

Açılışa Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, iş insanı Hamdullah Özoğul ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Açılışta konuşan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, “Öncelikle açılışını yapacağımız bu güzide mekanın Batman’a hayırlı olmasını diliyorum. Burada 20’ye yakın insan çalışacak. Bu, istihdam açısından da çok kıymetli. Gerçekten çok güzel bir mekan oluşturulmuş. Katkısı olan herkesi bu anlamda tebrik ederim. Rabbim muvaffak etsin” dedi.

Kafe hizmeti ile ilgili basın mensuplarını bilgilendiren Okka Kafe işletme sahibi Mehmet Özbay, “Kafemizin bahçe ile beraber ortalama 800 metrekare bir alanımız var ve toplamda 14 adet çalışanımız var. Özellikle kahvaltı konusunda çok iddialıyız. Kahvaltı, okey, nargile ve onun dışında kafe hizmeti vermekteyiz. Kahvaltıda Van otlu peyniri var; Bitlis Adilcevaz’dan ceviz reçeli var. Bunların hepsi İl dışından geliyor. Çatak’tan bal geliyor. Yani ürünlerimizin birçoğu il dışından bize geliyor. Bir dönem Van Kahvaltı Salonunda bulunduğum için oradan da edindiğim bilgilerin üzerine bazı şeyler de ekleyip, mekanımızı daha da profesyonel bir hale getirdik. Ayrıca Nacaroğlu Baklavaları Gültepe şubesinin de işletmeciliğini yapıyorum. Batman’da ciddi bir işsizlik oranı var. Biz de elimizden geldiği kadar istihdam alanlarını da düşünerek böyle bir yer daha açtık. Ortamımız normal kafelerden biraz daha farklı. Genel olarak aile kesiminden buraya yoğun rağbet var. Biraz da insanların gelip kafa dinleyebilecekleri, oturup güzel bir kahvaltı yapacakları bir yer. Batman’da genel olarak insanların piknik yapabilecekleri, gezebilecekleri bir alanları yok. Hiç olmazsa insanlar aileleriyle birlikte haftasonununun belli bir kısmını burada, kafemizde geçirsin istedik” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.