Hapşırma nöbeti kadını esir aldı!

Batman’da 13 gündür aralıksız hapşırma nöbeti geçiren 24 yaşındaki evli 2 çocuk annesi Benazir Aydın tedavi edilmeyi bekliyor.

Hapşırma nöbeti kadını esir aldı!
Advert
Yayınlama: 01.10.2024 15:34:12
153
A+
A-

BİTMEYEN HAPŞIRMA…

Günlerdir hapşırma nöbeti yaşayan Benazir Aydın, ne yapacağını bilmiyor. Çaresizce tedavi bekleyen kadının hastaneye gittiği ancak hastalığa bir çözüm bulamadığı ifade edildi. 13 Gündür yengesinin durmadan hapşırma nöbeti geçirdiğini söyleyen Yasemin Aydın, “Yengem Benazir yaklaşık 13 gündür aralıksız durmadan hapşırıyor. Bir tek uykuda duruyor uyurken de ölüm uykusuna yatıyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz ve 13 gündür sürekli hastanedeyiz. Hastaneye gidiyoruz ve serum takılıp eve gönderiliyoruz. Sağlık Bakanlığından bu yaşanan duruma bir çare bulunmasını istiyorum. Yengem hiçbir şekilde yemek yiyemiyor içtiği suyu bile hapşırdığı için atmak zorunda kalıyor. Yemek yedirmeye çalışıyoruz yapamıyorum diyor konuşamıyor, ailesi telefonla arıyor konuşamıyor. Çocukları evde perişan durumdadır” dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞINA SESLENDİ…

Sağlık Bakanlığına seslenen Yasemin Aydın, “Bakanlık yengeme bir yardım eli uzatılmasını istiyorum. Acilde yapılacak bir müdahale değildir. Yengem Benazir ilk kez böyle bir rahatsızlığa kapılıyor. İlk günden beri hastaneye gidiyoruz ve sağlık görevlileri bize normaldir diyor. Yengem uykuya daldığı zaman bize ‘iyi oldu’ deyip eve gönderiyorlar. Dakikalar içinde yüzlerce defa hapşırıyor” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.