Halk toplantısında vatandaşı dinledi

Batman Belediyesi tarafından her hafta periyodik olarak düzenlenen halk toplantısında Eşbaşkan Yeşil Işık, vatandaşların dile getirdiği sorunları dinledi.

Halk toplantısında vatandaşı dinledi
Advert
Yayınlama: 17.10.2024 11:18:19
21
A+
A-

Toplantıya katılanların şikâyet, öneri ve taleplerini not eden Eşbaşkan Işık, dile getirilen sorunları en kısa sürede çözmek için birimlerin çalışma başlattığını dile getirdi.

Her hafta Çarşamba günü düzenlenen halk toplantılarının 11’ncisinde vatandaşlarla bir araya gelen Eşbaşkan Yeşil Işık, farklı konularda vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdi. Belediye konferans salonunda düzenlenen ve belediye meclis üyeleri ile birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda vatandaşlar yaşadıkları bölgelerde karşılaştıkları sorunları, talepleri gündeme getirdi. İmar, ulaşım, parke taşı, alt yapı çalışmaları ve yeni park yapımları gibi konularda yoğunlaşan şikayet ve talepleri not eden Eşbaşkan Işık, belediyenin bu konularda yaptığı çalışmaları, dile getirilen bölgelerde ekiplerin mevcut faaliyetlerinin hangi aşamada olduğuna ilişkin bilgiler verdi. Toplantıda vatandaşların hem özel hem de genele ilişkin gündeme getirdiği sorunların çözümü konusunda da birim müdürlerinden çalışma başlatmalarını istedi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.