Davalık OSB alanı çözüme kavuştu

Davalık olan yeni OSB alanının çözüme kavuşturulduğunu Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar’dan telefonla öğrenen Vali Canalp, bu müjdeli haberi basın mensupları ve çarşı esnafıyla da paylaştı.

Davalık OSB alanı çözüme kavuştu
Advert
Yayınlama: 17.10.2024 15:49:46
201
A+
A-

SAMANYOLU’NA TEKSTİL KENT…

Yeni OSB’nin davalık olan konusunun çözüme kavuştuğunu belirten Vali Canalp, “Mevcut olan Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’den daha büyük olan yeni OSB’nin davalık olan konusu şuanda Allah’a şükürler olsun çözüme kavuştu. Yani mevcut eski OSB’miz eğer 30 bin kişiye hizmet veriyorsa, yeni OSB’miz de öyle olacak. Raman OSB 3 bin 400 dönüm, Oymataş OSB 3 bin 100 dönüm, ardından Samanyolu’nda tekstil kent kuracağız” dedi.

SERA KENTLER İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Yeni OSB’lerde küçük sanayi sitelerinin kurulacağını kaydeden Vali Canalp, “Esnaflarımızla birlikte Küçük Sanayi Sitelerini inşa edeceğiz. Sera kentler içinde düğmeye bastık. Batman Çayı kenarı boyunca yeni sera kentler kuruyoruz. Bütün bunların hepsi faaliyete geçtiği zaman kısa vadede 60 bin kişi, uzun vadede ise 100 bini aşkın kişiyi istihdam edecek. Sadece Batman’ın değil, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin yeni parlayan yıldızı Batman yükseliyor” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.