İntihar vakaları endişe yaratıyor

Batman son günlerde yaşanan ard arda yaşanan intihar ve yaralanma vakalarıyla yeniden gündeme geldi.

İntihar vakaları endişe yaratıyor
Advert
Yayınlama: 22.04.2025 16:22:36
349
A+
A-

Batman ve ilçelerinde yaşanan üzücü olaylar, şehirde derin bir tedirginlik yarattı.

SASON’DA ARD ARDA İNTİHARLAR

Sason ilçe merkezinde 26 yaşındaki S.D. isimli genç bir kadın, evinde kendini tavana asarak intihar girişiminde bulundu. Ailesi tarafından son anda fark edilerek kurtarıldı. Aynı gün Sason ilçesinde bulunan Acar Karakolu’nda görev yapan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Onur K., henüz bilinmeyen bir nedenle yaşamına son verdi. Edinilen bilgilere göre, karakolda görevli askerler bir silah sesi duydu. Sesin geldiği odaya giren askerler, Onur K.’yi ağır yaralı halde buldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan genç asker, hastaneye kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

  1. KATTAN ATLADI

Bir diğer trajik olay ise Batman merkez Belde mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, 25 yaşındaki M.E.Y. yaşadığı apartmanın beşinci katından atlayarak yaşamını yitirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede genç adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, olayın intihar mı yoksa bir kaza mı olduğu yönünde soruşturma başlattı.

UZMAN ÇAVUŞ YARALANDI

Batman’ın Beşiri ilçesinde meydana gelen olayla 50 yaşındaki bir uzman çavuş, seken bir kurşunun isabet etmesi sonucu ağır şekilde yaralandı. Yaralı çavuş, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Peş peşe yaşanan bu olaylar, şehirde yaşayan vatandaşlar ile sosyal medya kullanıcıları arasında derin bir endişeye neden oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.